9 de novembre de 2014

Delegades de CCOO continuem plantats a la porta del DepartamentContinuem lluitant pels nostres drets i 
els nostres salaris.Es va acordar a l'assemblea de delegades i delegats  de CCOO Educació el passat 23 d'octubre que les delegades i els delegats de CCOO, tindriem  presència indefinida a les portes del Departament, a Via Augusta, Barcelona. 

CCOO considera inevitable continuar defensant canvis de rumb en aquestes polítiques amb noves mobilitzacions en educació, des d'infantil fins a la Universitat, i així ho hem proposat a la resta d’organitzacions sindicals i de la comunitat educativa. 

No podem deixar passar aquest moment per exigir obrir la negociació col•lectiva abandonada pels Governs de PP i CiU. En aquests moments, quan tant a Madrid com a Catalunya s’estan preparant els pressupostos pel 2015, creiem necessari pressionar per exigir un canvi de rumb, perquè el governs de CiU i PP prioritzin la inversió educativa, l’aturada de les retallades i la recuperació dels drets salarials i laborals robats els últims anys: 

Recuperació de la paga de 2012. 
Establiment de terminis per recuperar les pagues de 2013 i 2014.
Recuperació del poder adquisitiu perdut des de l’any 2010.
Restabliment de la jornada i el salari del personal interí al 100%.
Cobertura de les baixes des del 1er dia.
Millora de les condicions d’Incapacitat Transitòria.
Recuperació d’ocupació  i l’estabilitat. 
Recuperació de permisos per conciliació  i negociació de noves mesures de conciliació.
Recuperació de drets socials : Fons Acció Social, Productivitat (les diferents modalitats sectorials), primer estadi al 6è any.
Baixada de ràtios.

CCOO proposem continuar lluitant per posar fi a les mesures que el Govern de CiU havia anunciat com a excepcionals i de vigència limitada (decret de Govern 60/2012  del 26 de juny del  2012),  i que any rere any li estan donant vigència i continuïtat indefinida.